Affär & KarriärLämnar Stockholms Stad för projektledarroll på Iterio
10.11.2021 10:29 5 min lästid

Lämnar Stockholms Stad för projektledarroll på Iterio

10.11.2021 10:29 5 min lästid
Trafikverket förebygger spårhalka

Genrebild. Foto: Mikael Ullén

Kommer närmast från trafikkontoret med en bred erfarenhet av projektledningsfrågor.

Malin Rothenborg
0

Iterio är involverade i flera av Stockholms många pågående infrastrukturprojekt – stora projekt som innefattar en mängd olika aktörer som ska samverka. För det krävs en kompetent projektledning, vilket är anledningen till att Iterio har rekryterat Lotta Johansson som senior projektledare, enligt ett pressmeddelande från företaget.

– Det känns väldigt roligt att Lotta börjat hos oss på Iterio, vi ser att med Lotta ombord kan vi bredda våra uppdrag inom projektstöd ytterligare, framförallt inom kommunala exploateringsprojekt, säger Magnus Ruuth, ansvarig för affärsområdet projektstöd i Stockholm på Iterio.

Lotta Johansson kommer närmast från trafikkontoret på Stockholms Stad och har en bred erfarenhet av projektledningsfrågor från projektens olika skeden. På Iterio kommer hon att arbeta med projektledning.

– Det känns jättekul att vara på plats på Iterio. Jag valde att börja här för att värdegrunden på Iterio stämmer bra med vad jag uppskattar hos en arbetsgivare. På Iterio finns fokus på trivsel, tillit och stolthet för det som utförs tillsammans och detta tycker jag kännetecknar en bra arbetsplats, säger Johansson.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!