Affär & KarriärSLP rekryterar från Corem inför Stockholmsexpansion
04.10.2021 09:56 5 min lästid

SLP rekryterar från Corem inför Stockholmsexpansion

04.10.2021 09:56 5 min lästid

Pressbild: SLP

Arbetar mot en börsnotering på Nasdaq Stockholm under första halvåret 2022.

Malin Rothenborg
0

Swedish Logistic Property, SLP, har en hög tillväxttakt. Under de senaste åren har bolaget byggt upp ett fastighetsbestånd med drygt 50 attraktiva logistikfastigheter med en sammanlagd uthyrningsbar yta om över 500 000 kvm. Enligt ett pressmeddelande har Jesper Carlsöö och Jerker Holmgren rekryterats som affärsutvecklare.

SLP har tidigare kommunicerat att bolaget arbetar mot en börsnotering på Nasdaq Stockholm under första halvåret 2022. För att möjliggöra bolagets fortsatta tillväxtresa även i Stockholmsregionen har SLP rekryterat Jesper Carlsöö och Jerker Holmgren som affärsutvecklare.

– Genom rekryteringarna tar SLP ett första viktigt steg mot att skapa en tydlig närvaro även i Stockholmsregionen. Syftet är naturligtvis att möjliggöra en fortsatt expansion även i Mälardalen. Med Jespers och Jerkers kontaktnät, kompetens och erfarenhet får vi en enormt stark och bra plattform för att möjliggöra detta, säger Peter Strand, VD i SLP.

De har båda en lång och gedigen erfarenhet inom lager- och logistikfastigheter och kommer närmast från toppositioner inom Corem där de varit verksamma i cirka 14 år och ingått i bolagets ledningsgrupp. Carlsöö har senast varit verksam som marknads- och uthyrningschef och Holmgren som chef för affärs- och projektutveckling.

Både Carlsöö och Holmgren påbörjar sina tjänster inom SLP senast den 1 april 2022.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!