Affär & KarriärMTRX värvar till ledningen
10/05/2021 1min lästid

MTRX värvar till ledningen

10/05/2021 1min lästid
MTRX värvar till ledningen

Madelene Josephson, CCO, och Henrik Rasin, Head of Service Delivery, hos MTRX. Foto: MTRX

Båda har tillträtt sina roller.

MTRX har värvat två nya ledningsgruppsmedlemmar. Madelene Josephson som ny Chief Commercial Officer och Henrik Rasin som ny Head of Service Delivery. Det framgår av ett pressmeddelande.

Madelene har gedigen erfarenhet inom marknadsföring, sälj, kommunikation och brand management från flera framstående bolag. Hon kommer att ha det övergripande ansvaret för alla kommersiella aktiviteter på MTRX.

Henrik kommer senast från MTR Tunnelbanan där han varit områdeschef och ansvarig för verksamhetsutveckling. Som Head of Service Delivery har han det övergripande ansvaret för alla insatser kopplat till kundupplevelsen på MTRX.

“Vi är i en utmanande tid men står samtidigt i startgroparna för en offensiv satsning på det hållbara resandet och det är en spännande tid för tågbranschen. Vi kommer att fortsätta att satsa fullt ut på resenärsupplevelsen och vi ser fram emot en intensiv tid framöver då resandet återkommer. Både Madelene och Henrik med sina respektive erfarenheter kommer att fylla viktiga roller för oss i vår strävan att möta kundens förväntningar,” säger Joakim Sundh, vd på MTRX, i pressmeddelandet.

Madelene och Henrik har båda tillträtt sina roller.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!