Affär & KarriärNCC rekryterar ny HR-chef
14/01/2014 1min lästid

NCC rekryterar ny HR-chef

14/01/2014 1min lästid
NCC rekryterar ny HR-chef

“Har en gedigen meritlista”

NCC har rekryterat Erik Nilzén som ny HR-chef för affärsområdet Property Development. Han tillträdde den 8 januari 2014.
– NCC Property Development verkar framgångsrikt i en dynamisk och intressant bransch och jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter till att utveckla verksamheten ytterligare, säger Erik Nilzén, HR-direktör på NCC Property Development.

Erik Nilzén har lång erfarenhet från olika HR-uppdrag i företag med ett starkt kund- och verksamhetsfokus, där HR har haft en strategiskt viktig roll för att attrahera, behålla och utveckla kompetenta medarbetare. Han har arbetat nära verksamheterna för att stödja och medverka i ledarskapsutveckling, employer branding, rekrytering samt performance management.

Erik Nilzén har tidigare arbetat på EDS, Accenture och PwC. Han kommer närmast från arbetet som HR-chef på Setterwalls advokatbyrå. Erik Nilzén kommer att ingå i ledningsgruppen för NCC Property Development.

– Erik Nilzén har en gedigen meritlista med expertis på områden som är viktiga för oss. Hans kompetens, initiativkraft och engagemang kommer att komplettera vårt redan starka team, vilket gör att vi kan fortsätta utveckla NCC Property Development och vår verksamhet, säger Carola Lavén, affärsområdeschef på NCC Property Development.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!