Affär & KarriärLämnar White för konkurrent
20/08/2019 2min lästid

Lämnar White för konkurrent

20/08/2019 2min lästid
Lämnar White för konkurrent

Niklas Svensson. Bild: Tengbom

“Jag ser mycket positivt på att denna roll”

Niklas Svensson börjar som affärsområdeschef för Stadsutveckling på Tengbom i Stockholm. Han börjar den 16 september och kommer närmas från White.

Som affärsområdeschef för Stadsutveckling på Tengbom blir Niklas Svensson ansvarig för kompetenserna bostad, landskap och stadsbyggnad med målet att knyta ihop affär, marknad och ledarskap. Niklas kommer närmast från White Arkitekter där han haft rollen som Marknadsfokusansvarig stadsbyggnad.

– Frågan på mångas läppar idag är polariseringen mellan stad och land i stadsbyggnadsprocesser. Jag ser mycket positivt på att denna roll naturligt för samman kompetenserna och jag är övertygad om att vi kan få ihop delarna på ett sätt som ger Tengboms kunder mest värde för deras investering, säger Niklas Svensson, i ett pressmeddelande.

Uppskattad profil i branschen

Värdeskapande och identitetsstarka projekt och processer är något som gjort Niklas till en etablerad och uppskattad profil i branschen.

– Med Niklas kompetens och nätverk kommer vi på Tengbom kunna ligga ett steg före med stadsutvecklingsprocesser och utvecklingen av staden, säger Mark Humphreys, kontorschef för Tengbom i Stockholm.

Niklas börjar den 16 september och kommer att jobba från Stockholmskontoret. 

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!