Affär & KarriärKommunikationschef från MSB går över till Telge
11/05/2022 1min lästid

Kommunikationschef från MSB går över till Telge

11/05/2022 1min lästid
Kommunikationschef från MSB går över till Telge

Teresa Palmquist. Pressbild: Telge

Teresa Palmquist - nuvarande chef för kommunikationsutveckling på MSB - har rekryterats som marknads- och kommunikationsdirektör för Telge.

Teresa Palmquist tillträder sin nya roll den 15 augusti i år.

– Teresa är en modern ledare som också besitter för oss väldigt viktiga kompetenser inom marknadsföring och kommunikation. Dessutom kommer hon in med perspektiv från såväl näringslivet som kommunal verksamhet. Det är med stor glädje som jag hälsar Teresa välkommen till Telgekoncernen, säger Telges koncernchef Juan Copovi-Mena.

Teresa Palmquist har lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation såväl inom näringslivet – bland annat på egen reklambyrå – som inom kommunal och statlig verksamhet. Hennes nuvarande tjänst innefattar utveckling av myndighetsgemensam kriskommunikation på MSB.

– Det är ett otroligt lockande uppdrag; att få ta ett helhetsgrepp kring Telgekoncernens marknadsföring och kommunikation. Jag ser fram emot att med min erfarenhet och energi, bidra till att utveckla Telge ytterligare och på så vis bidra till en hållbar värld, säger Teresa Palmquist.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!