Affär & KarriärTung rekrytering till Infranord
22/11/2021 1min lästid

Tung rekrytering till Infranord

22/11/2021 1min lästid
Tung rekrytering till Infranord

Sara Selegran. Pressbild: Veidekke.

Sara Selegran kommer närmast från rollen som affärsutvecklingschef på Veidekke Industri och har nu anställts som hållbarhetschef på Infranord. Det framgår av ett pressmeddelande.

Infranord strävar efter förbättring och ökad medvetenhet vad gäller verksamhetens påverkan samtidigt som hållbarhet blir mer komplext och kräver ökat fokus av ledningen. Ökade krav inom miljöområdet kräver högre grad av specialistkompetens.

– Social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet är oerhört viktigt för att Infranord långsiktigt ska bibehålla den positiva utveckling som bolaget har.  Utmaningen på miljöområdet är omfattande i byggbranschen för att klara nationella mål och jag är därför väldigt nöjd med att vi rekryterat Sara Selegran till hållbarhetschef i Infranord. Jag är övertygad om att hennes omfattande erfarenhet inom miljöområdet i kombination med en hög grad av affärsmässighet kommer bidra till Infranords långsiktiga utveckling, säger Henrik Löfgren vd för Infranord.

Sara Selegran har arbetat både på myndighetssidan och på flera större bygg- och anläggningsföretag. Senast kommer hon från Veideke Industri där hon arbetar som affärsutvecklingschef. Hon har också tidigare haft ledande positioner på NCC Industry, Svevia och Länsstyrelsen Västerbotten, samtliga med hållbarhets- och affärsfokus. Tillträdet sker den 1 maj 2022.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!