Affär & KarriärLogistic Contractor möblerar om i bolagsledningen
19/11/2021 1min lästid

Logistic Contractor möblerar om i bolagsledningen

19/11/2021 1min lästid
Logistic Contractor möblerar om i bolagsledningen

Pressbild: Logistic Contractor.

Martin Häller som är nuvarande operativ chef har utsetts till vice vd för Logistic Contractor. Samtidigt har nuvarande vice vd, Anders Nilsson, tillträtt en helt nyinrättad tjänst som verksamhetsutvecklingschef. 

Enligt ett pressmeddelande från Logistic Contactor träder förändringarna i kraft omedelbart.

– På Logistic Contractor har vi flera år av kraftig tillväxt bakom oss och vi ser ett behov av att renodla ansvarsområdena och förstärka på mellanchefsnivå för att det ska vara långsiktigt hållbart för våra medarbetare. Martin Häller får ansvaret för vår producerande organisation med hjälp av en operativ chef och en produktionschef. Anders Nilsson får i stället använda sin mångåriga erfarenhet till att fokusera på vårt strategiskt viktiga Tekniska centrum med centrala funktioner som kalkyl, inköp, kvalitets- och miljöfrågor, hållbarhet, eftermarknad och digitalisering. I det arbetet får han stöd av en ny funktion i form av en inköps- och kalkylchef, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Produktionschefen och inköps- och kalkylchefen har tillsatts internt. Tjänsten som operativ chef är ännu vakant.

– Vi har stor kompetens i företaget, vilket gör att vi kan genomföra den här typen av förändringar utan att rekrytera externt. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra medarbetare möjlighet att gå vidare i karriären utan att lämna Logistic Contractor, avslutar Benn Karlberg.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!