Affär & KarriärHon blir Bravidas nya kommunikationschef
16/11/2021 2min lästid

Hon blir Bravidas nya kommunikationschef

16/11/2021 2min lästid
Hon blir Bravidas nya kommunikationschef

Pressbild Bravida

Liselotte Stray har utsetts till ny kommunikationschef för Bravidas koncern. Den första december antar hon den nya rollen, vilket framkommer av ett pressmeddelande.

Det var nu under hösten 2021 som en rekryteringsprocess hölls för att tillsätta en ny kommunikationschef till Bravida. Rekryteringen av Liselotte Stray skedde internt – i dagsläget är hon tillförordnad kommunikationschef för sverigekoncernen. Åsa Neving, CFO på Bravida ser positivt på beslutet.

–  Efter en gedigen rekryteringsprocess är jag mycket glad att kunna meddela att Liselotte Stray kommer att axla rollen som kommunikationschef på Bravida. Liselotte har under sina roller på Bravida med stort resultatfokus, driv och engagemang varit med och utvecklat kommunikationsavdelningen. Hon får nu fortsätta driva det arbetet och jag är övertygad om att hon är rätt person att ytterligare positionera Bravida externt och internt, säger Åsa Neving i ett pressmeddelande.

Liselotte Stray har haft flera roller inom Bravida. Utöver hennes nuvarande roll som tillförordnad kommunikationschef, har hon haft roller som kommunikationsansvarig för Sverige och pressansvarig för koncernen.

– Jag är jätteglad över förtroendet att nu tillträda som kommunikationschef för Bravidas koncern och ser fram emot uppdraget. Bravida är ett fantastiskt bolag och tillsammans med vårt starka nordiska kommunikationsteam kommer vi fortsätta att bygga upp ett strukturerat och proaktivt kommunikationsarbete i alla våra nordiska länder kommenterar Liselotte Stray i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet skriver Bravida att de befinner sig i en givande fas i en föränderlig omvärld. Deras fokus är tillväxt och utveckling av redan existerande affärsområden. I det ingår bland annat än mer fokus på internkommunikation tillsammans med flera andra affärsområden.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!