Affär & KarriärLämnar vd-post på Aviator för chefsroll på Adapteo
5/11/2021 2min lästid

Lämnar vd-post på Aviator för chefsroll på Adapteo

5/11/2021 2min lästid
Lämnar vd-post på Aviator för chefsroll på Adapteo

Ola Skogö EVP Finland, Denmark & Norway. Foto: Hans Alm

Ny affärsområdeschef för Finland, Norge och Danmark.

Adapteo Group har rekryterat Ola Skogö som ny chef för Finland, Norge och Danmark. Han kommer närmast från rollen som vd på Aviator Sweden och har dessförinnan haft flera ledande roller på facility managementbolaget Coor i Sverige såväl som internationellt. Detta framgår av ett pressmeddelande. 

Ola Skogö tillträdde rollen som Executive Vice President för Finland, Norge och Danmark med ansvar för respektive länders marknader, den 11 oktober. Han ingår i Adapteos koncernledning och rapporterar till vd och koncernchef Philip Isell Lind af Hageby. 

– Jag är glad över att välkomna Ola till Adapteos företagsledning och är övertygad om att han kommer att bli ett starkt tillskott för vår nordiska verksamhet. Han har en imponerande kommersiell bakgrund från flera ledande befattningar på kundfokuserade tjänstebolag. Rekryteringen av Ola, och vår nya ägarstruktur, ger oss ännu bättre förutsättningar att erbjuda service av högsta nivå för våra kunder och uppnå vårt mål att bli Europas ledande partner inom anpassningsbara ytor, säger Philip Isell Lind af Hageby, vd och koncernchef för Adapteo. 

– Jag ser fram emot att bli en del av Adapteo och deras tillväxtresa i Norden. Det är ett starkt team och flexibla cirkulära byggnadslösningar kommer bli en allt viktigare del av Nordens infrastruktur, säger Ola Skogö, chef för Adapteo i Finland, Norge och Danmark. 
 

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!