Affär & KarriärKlart: Hon blir ny vd för teknikkonsult i Göteborg
24/10/2021 2min lästid

Klart: Hon blir ny vd för teknikkonsult i Göteborg

24/10/2021 2min lästid
Klart: Hon blir ny vd för teknikkonsult i Göteborg

Anna Nivala blir ny vd för Bengt Dahlgren i Göteborg. Foto: Pressbild Bengt Dahlgren Göteborg.

Styrelseordföranden om vd-rekryteringen: "Vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut".

Anna Nivala, idag vd för Protek projektstyrning, blir ny vd för teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren i Göteborg. Hon tillträder som vd den 1 januari 2022. “Vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut, säger Petra Palmgren Lindwall, styrelseordförande i Bengt Dahlgren Göteborg.

– Det är kulturen och värderingarna som lockar mig med Bengt Dahlgren, jag vet att det är ett bra bolag som gör skillnad på så många plan. Ligger man inte långt framme inom miljö och hållbarhet har man snart vare sig kunder eller medarbetare. Bengt Dahlgren ligger väldigt långt framme inom dessa frågor och jag ser det som en fantastisk möjlighet att få vara med och driva detta som också är mina hjärtefrågor, berättar Anna Nivala.

Petra Palmgren Lindwall, styrelseordförande i Bengt Dahlgren Göteborg är nöjd över vd-rekryteringen:

– Med Anna vid rodret hoppas vi få ytterligare utväxling på alla initiativ och det enorma driv som präglar alla medarbetare. Med Anna vill vi också visa att Bengt Dahlgren är en organisation som värdesätter ständig utveckling, förändring och modiga val. Anna är en härlig personlighet, vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut, säger Petra Palmgren Lindwall, Styrelseordförande Bengt Dahlgren Göteborg.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!