Affär & KarriärLundbergs förstärker organisationen
16.10.2017 15:22 3 min lästid

Lundbergs förstärker organisationen

16.10.2017 15:22 3 min lästid
Pernilla Tellberger, Marknadsområdeschef Handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Bild: Lundbergs

Pernilla Tellberger, Marknadsområdeschef Handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Bild: Lundbergs

Tillträder under november rollen som Marknadsområdeschef.

Marcus Rosenholm
0

Lundbergs förstärker organisationen med Pernilla Tellberger som tillträder under november rollen som Marknadsområdeschef Handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Pernilla har tidigare arbetat som Leasing Portfolio Manager inom Unibail-Rodamco där hon bland annat varit ansvarig för uthyrningen av Täby centrums utbyggnad samt nybyggnationen av Mall of Scandinavia.

– Det känns fantastiskt kul att få möjlighet att applicera det jag lärt mig från ett internationellt fastighetsbolag specialiserat på köpcentrum, på ett bredare svenskt fastighetsbolag. Jag lockas av att Lundbergs är en så dominerande fastighetsägare i främst Norrköpings och Linköpings stadskärnor. Min ambition är att vi ska driva handeln i samverkan mellan de bägge städerna så att de blir det självklara förstahandsvalet för butiker som önskar expandera utanför de tre storstadsregionerna, säger Pernilla Tellberger.

– Lundbergs har en uttalad målsättning att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer. Detaljhandeln är en viktig del av stadsutvecklingen och det känns mycket stimulerande att knyta Pernilla till oss. Med sin kompetens och tidigare erfarenheter inom handelssegmentet kommer hon stärka och utveckla vår handelsorganisation, säger Christian Claesson, Regionchef Öst på Lundbergs.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!